Czas na podsumowanie 2022

Odliczmy już ostatnie dni tego roku. Kolejny klubowy rok przechodzi do historii.

3 grudnia spotkaliśmy się z  klubowiczami na corocznej imprezie podsumowującej działalność klubu.

Tradycją już jest prezentacja przedstawiająca roczną aktywność naszych klubowiczów.

Altomiacy jak zwykle wykazali się dużym zaangażowaniem i było co wspominać. Żółte stroje klubowe były obecne w każdym zakątku Polski a nawet za granicą.

Skrót tego co działo się w przeciągu tego roku możecie zobaczyć w filmie na dole strony. 

Po prezentacji, życzenia świąteczne dla Klubowiczów i ich rodzin złożyła wiceprezes firmy Altom Paulina Żurowska-Wrzesińska. Miło nam, że od 20 lat wspiera nas firma Altom. Bardzo dziękujemy za zaufanie!

Życzenia dla Klubowiczów złożył również prezydent Gniezna Tomasz Budasz oraz zarząd Klubu Altom. Tradycyjnie każdy klubowicz został obdarowany pięknym upominkiem od firmy Altom.

Nie zabrakło wyróżnień.

Klubowiczami roku zostali Joanna Stawowa oraz Bartosz Aleksandrowicz.

Zarówno Asia i Bartek osiągali w tym roku rewelacyjne wyniku w biegach. Potwierdzeniem tego jest m.in. zwycięstwo Asi w kategorii open kobiet w Gnieźnieńskim Biegu Niepodległości oraz zwycięstwo Bartka w Biegu Lechitów. Wyróżnienie za duże zaangażowanie w mediach społecznościowych na rzecz wizerunku klubu zostało przyznane Maciejowi Kuske.

Maciej intensywnie uczestniczył w różnych imprezach biegowych a dodatkowo relacjonował nam to na swoim profilu na Facebooku.

Podziękowania  trafiły również do Klaudiusza Kozłowskiego, który przez te wszystkie lata prowadził biuro zawodów  biegów organizowanych przez klub.  

Klaudiusz dziękujemy! 

Za osiągnięcia i zaangażowanie wyróżnionym klubowiczom wiceprezes firmy Altom Paulina Żurowska-Wrzesińska wręczyła prezenty.

Po wręczeniu upominków rozpoczął się poczęstunek oraz wspólna zabawa przy muzyce.

Możemy planować już nowe cele na 2023 rok.

Życzymy wszystkim wytrwałości w realizacji nowych pomysłów!

 

Roczny skrót z życia Klubu Altom

Czekamy na Ciebie

Klub Altom © 2023. All rights reserved.